Våre maskiner

Superpark 4400 HST
Profesjonell, kompakt, midjestyrt, helårsmaskin til snørydding, feiing, spyling,
gressklipping og mye annet.
TTR 4400 HST
Kombinasjonene vendbart førerkonsoll, lavt tyngdepunkt, kompakt bygget og hydrostat-transmisjon, gjør at TTR 4400 HST til en stor allrounder. Leveres med veltebøyle eller førerhus. Maskinen kan anvendes til alt fra f.eks grassproduksjon, fruktdyrking, snørydding, strøing, feiing og spyling.
Carraro Ergit SRX 8400
Reversibel universaltraktor med fullsynkroniseret girkasse. Fullsynkroniseret skift mellom frem og tilbake.
Stalker-white-bg-uai-1440x1344
100% ELEKTRISK. Vær miljøbevisst, kjør elektrisk med lave driftskostnader.
Det er store fordeler med å bruke Mean Green’s elektriske utstyr. Nullutslipp, lite støy, null gass og lite vedlikehold. Med Mean Green er det bare å slå på bryteren så kan du klippe gresset.
Nemesis-white-bg-uai-1440x1344
Når du kombinerer Mean Green's CXR og Mean Green's Stalker, har du det neste trinnet i Mean Green Mowers 'evolusjon, Nemesis NXR. 100% elektrisk. Vi har flere modeller. Ta kontakt så hjelper vi deg.
Posi-Trac
100% ELEKTRISK. Vær miljøbevisst, kjør elektrisk med lave driftskostnader.
POSI-TRAC er en redskapsbærer bestående av velprøvde elektriske komponenter som NIMOS har benyttet i mange år. Posi-trac er stillegående med komfortabelt luftopphengt førersete, multifunksjon, kan brukes hele året. Den har 3,5 ’’ Fargeskjerm for drift og
informasjon, joystick, klimaanlegg for sommer og vinter, 26 ”dekk med lavt marktrykk, tre justerbare arbeidsområder og dobbel pedal foran og bak.
Vis mer

Kontakt oss

Øvre Eikervei 75

3048 Drammen

Tel: 32 21 81 81
Fax: 32 21 81 80

  • Grey Facebook Icon

© Lier Traktor